Argor-Heraeus zlatý slitek Rok Draka 5 g

100 %
Nejen mince – také investiční cihlička může být krásná! Důkazem je pětigramový zlatý slitek společnosti Argor-Heraeus z limitované edice inspirované čínským zvěrokruhem. Jeho...
10 642 Kč
Doprava zdarma, Info v obchodu
Doporučená nabídka BESSERGOLD.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Info v obchoduZdarma100 % • 327×recenzíDalší informace

Popis produktu

Nejen mince – také investiční cihlička může být krásná! Důkazem je pětigramový zlatý slitek společnosti Argor-Heraeus z limitované edice inspirované čínským zvěrokruhem. Jeho...

Parametry produktu

Druh
slitky
Hmotnost
5 g
Ryzost
999.9 / 1000
Rok emise
2024
Balení
blistry

Recenze

  • , zakoupeno v EKKA Gold

    Doporučuje produkt

    100 %

    Krásný dárek k pátým narozeninám pro vnučku, balení přesně k takovým příležitostem.

Parametry produktu

Druh
slitky
Hmotnost
5 g
Ryzost
999.9 / 1000
Rok emise
2024
Balení
blistry

Popis produktu

Nejen mince – také investiční cihlička může být krásná! Důkazem je pětigramový zlatý slitek společnosti Argor-Heraeus z limitované edice inspirované čínským zvěrokruhem. Jeho motivem je drak, který je tradičním znamením pro rok 2024.

Východní zvěrokruh, který je známý také jako čínský, obsahuje dvanáct znamení – dvanáct zvířat, která představují dvanáct temperamentů s pozitivními i negativními rysy. Na rozdíl od klasického horoskopu, na který jsme zvyklí v Evropě, patří každému z těchto znamení celý jeden rok, a jakmile se všechna zvířata vystřídají, dvanáctiletý cyklus začíná nanovo… Stará čínská legenda vypráví o Nefritovém císaři, který vládl nebesům a hledal někoho, kdo by střežil jeho palác. O přízeň panovníka se ucházelo dvanáct zvířat – krysa, buvol, tygr, zajíc, drak, had, kůň, koza, opice, kohout, pes a prase. O jejich postavení v paláci měl rozhodnout velký závod. Císař předpokládal, že zvítězí drak, protože jako jediný dokázal létat. Jaké bylo jeho překvapení, když favorit skončil až na pátém místě. Byl totiž dobrosrdečný a po cestě se zastavil, aby pomohl vesničanům v nouzi. Nakonec do cíle popostrčil i jednoho ze svých rivalů – zajíce, který uvízl uprostřed řeky… Lidé, kteří se narodí pod vlivem draka, se stávají přirozenými vůdci – mocnými, vlivnými a energickými. Rychle se rozhodují a neváhají překonávat překážky, aby dosáhli vytčeného cíle. Zároveň však mívají sklon k egoismu. Rádi oslňují a vystavují na odiv svou vznešenost. Bývají popudliví a nároční, a tak není snadné je uspokojit.

Z jedné strany cihlička vypadá jako klasický investiční slitek – nese logo švýcarského výrobce Argor-‍Heraeus, hmotnost, ryzost kovu, pečeť kvality a výrobní číslo. Druhá strana je pak věnována propracovanému vyobrazení asijského draka. Bájného tvora doprovází ještě příslušný čínský symbol.

Hodnotná, bezpečná a zároveň elegantní cihlička je zatavena v ochranné fólii, která nesmí být porušena. Pokud ji chcete věnovat jako dárek, v naší nabídce najdete etui převázanou stužkou.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v EKKA Gold

    Doporučuje produkt

    100 %

    Krásný dárek k pátým narozeninám pro vnučku, balení přesně k takovým příležitostem.

{"Oblíbené kategorie":[["Přepravky pro kočky","https://prepravky-pro-kocky.heureka.cz/"],["Zrcadla","https://zrcadla.heureka.cz/"],["Polstry, sedáky a podušky","https://polstry-sedaky-a-podusky.heureka.cz/"],["Kornouty pro prvňáčky","https://kornouty.heureka.cz/"],["Polstry a sedáky na lavice","https://polstry-sedaky-a-podusky.heureka.cz/f:31625:42859336/"],["Stříšky na houpačku Patio","https://strisky-na-houpacku.heureka.cz/f:32376:43092769/"],["Zimní čepice New Era","https://zimni-cepice.heureka.cz/f:8582:415119/"],["Grily na dřevěné uhlí","https://grily.heureka.cz/f:10640:353105/"],["Windows Phone telefony","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:2479:21541406/"],["Sportovní podprsenky černé","https://sportovni-podprsenky.heureka.cz/f:36610:49528136/"]],"Vybrané značky":[["Investiční zlato Perth Mint","https://investicni-zlato.heureka.cz/f:17552:797926/"],["Investiční zlato Valcambi","https://investicni-zlato.heureka.cz/f:17552:42544241/"],["Investiční zlato Heraeus","https://investicni-zlato.heureka.cz/f:17552:42565356/"],["Investiční zlato Česká národní banka","https://investicni-zlato.heureka.cz/f:17552:6901449/"],["Investiční zlato Rand Refinery","https://investicni-zlato.heureka.cz/f:17552:797918/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat radiomagnetofon?","https://prenosne-audio-cd.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-radiomagnetofon/"],["Jak vybrat chladič?","https://chlazeni.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-chladic/"],["Jak vybrat odpuzovač zvířat?","https://odpuzovace-zvirat.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-odpuzovac-zvirat/"]],"Vybrané produkty":[["Jožánek Zora zimní vyteplená bunda pro těhotné a nosící ženy tmavě modrá","https://tehotenske-bundy-kabaty.heureka.cz/jozanek-zora-zimni-vyteplena-bunda-pro-tehotne-a-nosici-zeny-tmave-modra/"],["Oral-B iO Gentle Care White 4 ks","https://prislusenstvi-elektricke-zubni-kartacky.heureka.cz/oral-b-io-gentle-care-white-4-ks/"],["Delphin Sada špiček LYCAN TeleFEEDER UL+L+M CarbonGLASS 3ks","https://prislusenstvi-pro-pruty.heureka.cz/delphin-sada-spicek-lycan-telefeeder-ul-plus-l-plus-m-carbonglass-3ks/"],["Blůza AČR vz 95","https://army-a-lovecke-bundy-kabaty-a-bluzy.heureka.cz/bluza-acr-vz-95/"],["LG 55QNED81R","https://televize.heureka.cz/lg-55qned81r/"],["ADA Garden Mat 60 x 30 cm","https://podlozky-pod-akvaria.heureka.cz/ada-garden-mat-60-x-30-cm/"],["Eyelead Air Blower M","https://cisteni-fotoaparaty.heureka.cz/eyelead-air-blower-m/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}